Wednesday, July 13, 2011

jiWa kaCau !!!!

FRUST! perkataan tu je la yg sepadan + sesuai +seiring +sejalan dgn prasaan I skrg…huhhuhu..pelik kan?kalau da frust tu maksudnye dgn laki la..i ada knl sorang boy neyh..xperlu la sebut nama dia..tersangat lah selesa dgn beliaw.. kiteorg memang rapat..sampai d tuduh ada scandal..hahahha…no ! I xboleh dgn dia…sbb beliaw sudah ada GIRLFRIEND ! bila teringat pasal benda ni, tetibe teringat lagu ni…..

Haaaa … ni dia lirik nyer….

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya


Huhuhu..terover jiwang la plak an..pape pon hope u guys happy..xnak la kacau korang..nanti xpasal2 dituduh ******..hahahaha..sekian….

Tuesday, July 12, 2011

Masalah kaki berbau ?? eeuuww !!


Haa…hari ni I nak citer sikit la pasal masalah kaki yang berbau…memang x tahan la kan kalau duduk sebelah dengan member yg ada masalah ni kan..bukan nak kutuk but I just want to share some tips yg boleh atasi masalah ni…

First…
·         Basuh kaki dgn sabun anti-bacteria everyday..jgn lupa plak lepas basuh kaki tu, WAJIB keringkannya...

Second…
·         JANGAN pkai stoking dgn bahan sintetik atau daripada bahan tiruan.. memang la harga mahal sikit compare dgn stoking biasa. But ini pun utk kepentingan kita jgak kan.. (^_^)

Third...
·         Sebaik2 nya gunakan dua kasut secara berselang seli..means that jangan pakai kasut yang sama 2 ari berturut2..biarkan kasut anda kering sementara anda gunakan kasut yang lagi satu…


SELAMAT MENCUBA !!

Saturday, July 9, 2011

Kawan2 baru kuuu ~~

First time melangkah ke kelas EC1103N1/N2 tetibe rasa mcm pelik bebenor..bayangkan 6 org jer student ppuan…the rest are boys…wahhh mang rasa macam janggal giler la an… dikelilingi lelaki yg xpernah jmpe..but bila da sejam duk dlm kls towh cam da boleh agak my classmate neyh jnis yg cmne..hmm kali neyh most of my classmate mcm brsmngat giler nk stdy..kdg2 ciap kne berebut dgn bdk laki bcoz nk duk dpn..hahhaaha…

Yg neyh nama dye HARIZ MAZLAN …haaa..seorg yg tersngat la sopan santun…n suke sngt ckp aishiteru kt i..hahahhaa..xabis2 dgn aishiteru dye…asal dr KL I think..huhuhu..sorry bro..lupe ko asal ane.. dikenali sbg USOP!!hahaha..i pown xtaw dr ane dtgnye nme usop towh..

Haa…laki yg kt atas yg tgh syok giler minum air neyh nma dye HAMKHA …nma penuh ko ape ea am?hahaha..lupa la plak an..emm asal dr johor..otaknyer sngt ting tong..klo duk dgn ye mang xabis la an dgr I ketawa..hahhaa..nmpk je ting tong cmtu..leyh tahan bijak jgk org nyer… =p

Yg neyh plak nma dye ZULKHAIREE SANEH.. emm asal johor jgk..dis sem mostly my classmate org jhor..seorg yg bijak , senang nk mntak tlg..pemalu orgnyer..xmcm HAMKHA..hahaha..Sorry am...hehehehe…

This gorgeous girl is ERZA SHAHIRA SHAZHALI…juz call her EJA…asal Selangor ea?lupa jgk..hahhaa…tersangat la minat pasal korea..tnye jer a pape pown pasal korea…mang dye akn taw ar…minah korea dye neyh…good looking…tersangat la manje…hahaha..n sedang meminati seseorang yg bernama *******…hahahaha


Ppuan kt atas neyh plak nma dye ZANARIAH KHALID…kteorg suke pggil dye ZENON..but skrg dye da ada nma baru…JOYAH..hhahahaha..HAMKHA suke pggil dye joyah..cian zana..huhuhu..sngt la tggi orgnyer..2 kali berturut2 dpt dekan..woww !! superb la minah neyh..hahhaa…not single okeyh…da berpunyerrr ~~~

Nama diberi NURUL SYAFIKA NUR RIZAN… juz call her ika..n same goes to ika..ada nma baru..ROGAYAH..hhahahaha…nama towh pown HAMKHA yg bg..isk3 ske betol dye rosakkan nma org ea…asal..johor lagi…hmmm…seorg yg sngt aktif dlm kelab I.K.R.A.M….bdk neyh pown pnh dpt dekan..Congratulation to u…



Itu la kwn baik I kt cni…yeorg yg bnyk tlg I dlm stdy this sem..stdy group sma2..lepak sma2..thnks to all of u…hope kte dpt dekan sma2 this sem k. (^_^)