Thursday, October 27, 2011

i miss you ~~


Assalamualaikum w.b.t

Kali ini I nak story morry  sesuanthing (bak kata member I yang sangat sengal..sesuanthing means something) about my best friends. I have around 14 best friends. 8 dekat Terengganu and the rest of course dekat tempat I study, UiTM penang. Kali ini I just nak ceritakan about my best friends at my hometown which is Terengganu.

I miss them a lot! tiada perkataan lain yang sesuai untuk diungkapkan selain daripada I MISS THEM! Mereka terdiri daripada azah, yaya, mina, nisa, nisah, pipah, nazirah and basyirah... I kenal yaya, mina, pipah and basyirah since I was in primary school. Manakala nisa, nisah and azah pula I kenal masa kami form 3.  We had a great time as teenagers! kami punya certain date untuk raikan hari group kami iaitu pada 11/11.. Here we have some memorable pictures…




hari graduasi SMKA Wataniah


all of us...


kepala sama jer..hahhaa..tu menunjukkan kami sehati sejiwa.. ~ sambutan raya masa form5~


hari gemerlapan ~hari untuk aspuri sahaja~ no boys okey !


malam kebudayaan ~perkhemahan taekwondo~


sambutan raya masa form 4


hang out with yaya and basyirah at kota baru,kelantan ..


Tetapi sekarang bila dah semua ada tanggungjawab masing-masing, I mean tanggungjawab untuk study, semua dah semakin busy. Ada diantara kami yang sambung pelajaran untuk buat diploma, ada yang sedang buat degree, and ada yang sedang struggle untuk dapatkan result yang terbaik untuk STPM nanti. So bila yang buat diploma ni cuti, tak semestinya yang buat degree and yang form 6 tu cuti. So kami dah jarang jumpa. And sangat susah untuk hang out sekarang.

To my beloved friends, I miss all of u. ingat tak janji kita? Kita nak tengok siapa yang kahwin dulu right? And the most funny part is idea nisah nak bagi hadiah apa bila salah seorang antara kita kahwin dulu..hahaha.. I miss you my friends...We’re just like siblings.. <3

No comments:

Post a Comment